Egyedi fejlesztések

Cégünk fő profilja az egyedi rendszerek fejlesztése, így értelemszerűen vállaljuk a vásárolt rendszerek „testre szabását”. Ezzel a megoldással a szoftverek maximálisan igazodni tudnak a megrendelő munkafolyamataihoz!

A rendszer továbbfejlesztését az alábbiak szerint tudjuk biztosítani:

Azonnali, eseti fejlesztések

Az azonnali, eseti – ad-hoc jellegű – fejlesztések, (pl. reportolás, meglévő modul kisebb átalakítása) esetén aktuális fejlesztői óradíjunkkal vállaljuk a feladatot, a várható költséget előre egyeztetve megrendelőnkkel.

Rendelkezésre állási idő

Azoknak a partnereinknek, akik tudják, hogy rendszerüket az elkövetkező időszakban fejleszteni szeretnék, ajánljuk havi rendelkezésre állási díjainkat. Ezek, az óraszámtól függően, lényegesen kedvezőbbek, mint ha eseti fejlesztési óradíjainkkal számolnánk.

A megállapított havidíj, függetlenül a felhasznált időtől, mindenképpen kiszámlázásra kerül. A további órák listaárainkon kerülnek elszámolásra.

Nagyobb fejlesztések

Nagyobb időigényű, volumenű fejlesztéseknél egyedi ajánlatot állítunk össze megrendelőinknek. Ezek az ajánlatok, értékelve a hosszú távú együttműködést, kedvező ár/érték arányt képviselnek.

A fejlesztés ebben az esetben a bevett metodika szerint történik: ajánlatadás, rendszerterv vagy rendszerkoncepció készítés, fejlesztés, bevezetés.